Koop je tickets voor Plopsaqua De Panne en ga gratis naar Mayaland Indoor!

/sites/default/files/public/2019-12/bloemenmolen3.jpg

Wil jij graag de spannende glijbanen van Plopsaqua De Panne testen, maar sta je ook te popelen om een ritje te maken op de attracties in Mayaland Indoor? Combineer dan een verfrissende duik met attractieplezier en koop nu jouw ticket voor Plopsaqua De Panne en breng diezelfde dag gratis een bezoek aan Mayaland Indoor!

Actie enkel online geldig op dagen waarop enkel Mayaland Indoor geopend is (zie openingstijden). Opgelet: omwille van de coronamaatregelen is Mayaland Indoor niet geopend op weekdagen tot en met 21 december 2021.

COMBIPAQMJL

Zo bestel je jouw tickets

  1. Klik hier en ga naar de ticketshop van Plopsaqua De Panne
  2. Kies je datum waarop je beide parken wenst te bezoeken (dezelfde datum)
  3. Kies het tijdslot waarbinnen je Plopsaqua De Panne wil bezoeken. Voor of na dat tijdslot kan je Mayaland Indoor bezoeken
  4. Selecteer het aantal combitickets Plopsaqua De Panne + Mayaland Indoor die je wenst aan te kopen
  5. Selecteer eventuele extra tickets
  6. Controleer de bestelling en rond jouw aankoop af
  7. Je ontvangt de tickets meteen via e-mail

365 dagen per jaar naar Plopsa Resort De Panne!

Vanaf nu is Mayaland Indoor geopend op alle weekdagen waarop Plopsaland De Panne gesloten is. Je kan dus 365 dagen per jaar in Mayaland Indoor of Plopsaland De Panne terecht. Ook het nabij gelegen waterpark Plopsaqua De Panne is dagelijks geopend. Meer info

Opgelet: omwille van de coronamaatregelen is Mayaland Indoor niet geopend op weekdagen tot en met 21 december 2021.

Wil je ook magisch overnachten? Dat kan! Het Plopsa Hotel ontvangt je dagelijks met open armen. Geniet er van een heerlijke nacht met de Studio 100-helden, een uitgebreid ontbijt- en avondbuffet en parking.

Voorwaarden

Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties en/of voordelen. Deze actie is enkel geldig online. Deze actie is enkel geldig op weekdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) waarop Plopsaland De Panne gesloten is en enkel Mayaland Indoor geopend is (zie openingstijden). De tickets zijn enkel geldig op de gereserveerde bezoekdatum.