Plopsaqua De Panne kort gesloten voor onderhoudswerken

Plopsa draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Om die kwaliteit elke dag te kunnen aanbieden in Plopsaqua De Panne, voeren we van 20 tot en met 24 november 2023 onderhoudswerken uit in het waterpark. Plopsaqua De Panne zal op die dagen gesloten zijn, m.u.v. het 25 Meter Disco Bad.

Plopsaqua De Panne zal opnieuw geopend zijn vanaf 25 november 2023. De Wild River zal opnieuw geopend zijn vanaf 2 december 2023.

Wat zal er precies gebeuren?

Wat zal er precies gebeuren?

Tijdens de sluiting van Plopsaqua De Panne voeren we een aantal herstellings- en onderhoudswerken uit aan de zwembaden, glijbanen, wandelpaden en technische installaties.

Om de hinder voor bezoekers zo veel mogelijk te beperken, zal Plopsaqua De Panne van 20 tot en met 24 november 2023 gesloten blijven, zodat de werken op de kortst mogelijke termijn uitgevoerd kunnen worden. Zo kan je heel snel weer genieten van uren waterpret in Plopsaqua De Panne!

Is Plopsaqua De Panne volledig gesloten tijdens de onderhoudswerken?

Enkel het 25 Meter Disco Bad blijft geopend tijdens de werken, zodat je nog steeds kan komen baantjeszwemmen.

Wat met de activiteiten voor inwoners van De Panne?

Het 25 Meter Disco Bad blijft tijdens de onderhoudswerken geopend. Je blijft dus welkom als je baantjes wil zwemmen in het 25 Meter Disco Bad. Ook de zwemlessen, het schoolzwemmen en de activiteiten voor inwoners van De Panne (Fifty Fit, Aquagym, 50+ zwemmen en watergewenning) blijven plaatsvinden zoals gepland.

De ticketprijzen voor inwoners van De Panne kan je hier terugvinden.

Kan ik met mijn Plopsa-abonnement Plopsaqua bezoeken tijdens de werken?

Met jouw Plopsa-SwimCard of Plopsa-GoldCard kan je van 20 tot en met 24 november 2023 enkel het 25 Meter Disco Bad bezoeken. Alle andere zwembaden en attracties zijn gesloten tijdens de onderhoudswerken.

Plopsaqua Landen-Hannuit blijft wel volledig geopend van 20 tot en met 24 november 2023. Met jouw Plopsa-SwimCard of Plopsa-GoldCard kan je ook Plopsaqua Landen-Hannuit bezoeken.

Ik verblijf in het Plopsa Hotel tijdens de werken. Kan ik in Plopsaqua De Panne terecht?

Het 25 Meter Disco Bad in Plopsaqua De Panne blijft van 20 tot en met 24 november 2023 geopend. Alle andere zwembaden en attracties zijn gesloten tijdens de onderhoudswerken. Toegang tot Plopsaqua De Panne is tijdens de onderhoudswerken niet inbegrepen in een verblijf in het Plopsa Hotel. De prijs van een verblijf in het Plopsa Hotel houdt hiermee reeds rekening.

Hotelgasten die tijdens die periode in het Plopsa Hotel verblijven en in het 25 Meter Disco Bad willen zwemmen, kunnen hiervoor tickets aankopen aan de receptie van het Plopsa Hotel.

Wanneer is Plopsaqua De Panne opnieuw geopend?

Plopsaqua De Panne zal opnieuw geopend zijn vanaf zaterdag 25 november 2023. De Wild River zal opnieuw geopend zijn vanaf 2 december 2023.