Reserveer nu jouw tickets voor Plopsaqua De Panne!

Goed nieuws: Plopsaqua De Panne heeft opnieuw volledig de deuren geopend voor waterfun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Nieuw: je kan nu ieder uur jouw bezoek aan Plopsaqua De Panne starten! Een bezoek duurt steeds 4 uur. Reserveer je bv. een bezoek om 10:00 uur, dan geniet je van waterpret tot 14:00 uur. De kleedkamers zijn telkens geopend vanaf 30 minuten voor de start van je tijdslot. Reserveer snel jouw tijdslot.

Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb een jaarabonnement
Ik heb een jaarabonnement

Reserveer je tickets

Plopsaqua De Panne hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier. Het verplaatsen van je reservatie is mogelijk voor €3,50 per ticket.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-SwimCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-SwimCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. Heb je een Plopsa-FunCard? Dan kan je je ticket met 50% korting reserveren.

Met je geldige Plopsa-jaarabonnement kan je het park enkel met een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsaqua De Panne met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 8 juni 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsaqua De Panne tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Plopsa-SwimCards, Bumba-SwimCards en jaarabonnementen die aangemaakt werden in Plopsaqua De Panne en geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsaqua De Panne werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen gaan in op 9 juni 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar:

  • Tot in de kleedkamer
  • Bij het verlaten van het park

Het dragen van een mondmasker of gelaatsscherm geldt niet voor bezoekers die een officieel doktersattest kunnen voorleggen dat de vrijstelling om medische redenen verantwoordt. Dit attest kan opgevraagd worden in het park.

U hoeft geen negatieve PCR-test of vaccinatiebewijs mee te brengen om het park te bezoeken. Er worden ook geen tests afgenomen in het park.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsaqua De Panne nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsaqua De Panne? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren