Vier jouw verjaardag in Plopsaqua De Panne!

Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit op jouw onvergetelijk verjaardagsfeest in Plopsaqua De Panne! We verwennen je met gratis toegang voor de gevierde, voordelige toegangstickets voor de genodigden én een heerlijke maaltijd.

Uiteraard kunnen jij en jouw vrienden en vriendinnen oneindig veel waterpret beleven in alle zwembaden en de spectaculaire glijbanen in Plopsaqua De Panne!

Uren waterpret tijdens een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Uren waterpret tijdens een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Maak je borst al maar nat en ontdek meer dan 15 spetterende waterattracties die je meevoeren op magische avonturen. Laat je betoveren door Plopsaqua De Panne, het populaire waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Zowel jong als oud kunnen er terecht voor sensationele waterattracties zoals Wickie’s Speeldorp, De Glijdende Banden, de Disco Slide, de Sky Drop & de Wild River. Op zoek naar ontspanning? Ook dan kan je in Plopsaqua De Panne terecht voor een bezoek aan de heerlijke Sauna, Bubbeltonnen of Wickie Beach.

Wat wil je eten?

Smul tijdens jouw verjaardagsfeestje van een heerlijke maaltijd in restaurant Viking Snack in Plopsaqua De Panne. Maak alvast jouw keuze:

  • Frikandel menu inclusief frisdrank
  • Bitterbal menu inclusief frisdrank
  • Chicken nuggets inclusief frisdrank
  • Kids box

* Frisdrank van 50cl, max. €4,99

Gratis toegang voor de jarige en voordelige tarieven voor genodigden

Wie jarig is, krijgt cadeautjes! Daarom ontvangt de jarige gratis toegang tot Plopsaqua De Panne op de dag van het verjaardagsfeestje.

En er is nog meer goed nieuws, want je kan jouw vrienden en vriendinnen uitnodigen aan zeer voordelige tarieven. Zo kan het feestje helemaal niet meer stuk!

  • Kinderen ≥ 85 cm < 1m tot en met 8 jaar: €13,50
  • Kinderen ≥ 1m tot en met 8 jaar: €13,50
  • Kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen: €17,50

Voor Plopsa-abonnees met een Bumba-SwimCard, Plopsa-SwimCard, Bumba-GoldCard of Plopsa-GoldCard is de toegang tot Plopsaqua De Panne inbegrepen in het abonnement. Voor hen kan je een gratis toegangsticket reserveren.

Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het verjaardagsfeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Helemaal overtuigd?

Reserveer jouw verjaardagsfeest in Plopsaqua De Panne in enkele klikken online.